Zpět na seznam škol

VOŠ potrav. a SPŠ mlékár. Kroměříž

Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž

Příprava Kontakt Více o oborech

Střední škola Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž přípravné kurzy

Naše pravidelné přípravné kurzy formou přijímačkových dnů nanečisto jsou ideální formou přípravy, pokud se hlásíte na VOŠ potrav. a SPŠ mlékár. Kroměříž. Naše přípravné kurzy pořádáme každý víkend od listopadu do dubna, účastnit se můžete prezenčně i distančně (měníte libovolně dle potřeby). Naši účastníci mají u ostré zkoušky na VOŠ potrav. a SPŠ mlékár. Kroměříž vysokou úspěšnost.

Rezervovat místo na přípravném kurzu Více o přípravných kurzech

Střední škola Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž

  • Datum založení školy: 01.08.1996
  • Zřizovatel: Kraj
  • Ředitel školy: Mgr. Ing. Michal Pospíšil
  • IČO: 47935936
  • Adresa:
    Štěchovice, Kroměříž
    Kroměříž 127
    Zobrazit na mapě
  • Telefon: 573334936
  • Web: potravinarska-skola.cz
  • Technologie potravin
    • Délka: 30 měsíců
    • Forma studia: Dálkové studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941L51
  • Technologie potravin
    • Délka: 40 měsíců
    • Forma studia: Denní studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941M01
  • Technologie potravin
    • Délka: 50 měsíců
    • Forma studia: Dálkové studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941M01
  • Analýza potravin
    • Délka: 30 měsíců
    • Forma studia: Denní studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941N02
  • Analýza potravin
    • Délka: 40 měsíců
    • Forma studia: Kombinované studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941N02
  • Technologie a hygiena potravin
    • Délka: 30 měsíců
    • Forma studia: Denní studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941N03
  • Technologie a hygiena potravin
    • Délka: 40 měsíců
    • Forma studia: Kombinované studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941N03
  • Zpracování mléka
    • Délka: 30 měsíců
    • Forma studia: Denní studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941N04
  • Zpracování mléka
    • Délka: 40 měsíců
    • Forma studia: Kombinované studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2941N04
  • Analýza potravin
    • Délka: 40 měsíců
    • Forma studia: Denní studium
    • Vyučovací jazyk: Český
    • Kód oboru: 2942M01
stredni_skola.png

Obory na této škole

VOŠ potrav. a SPŠ mlékár. Kroměříž počet přihlášek a počet uchazečů Odemknout
VOŠ potrav. a SPŠ mlékár. Kroměříž počet přijatých žáků Odemknout
Kolik bodů je potřeba k přijetí na VOŠ potrav. a SPŠ mlékár. Kroměříž Odemknout
Obor Technologie potravin
Kapacita 1. ročníku 10
Obor Technologie potravin
Kapacita 1. ročníku 30
Obor Technologie potravin
Kapacita 1. ročníku 30
Obor Analýza potravin
Kapacita 1. ročníku 0
Obor Analýza potravin
Kapacita 1. ročníku 0
Obor Technologie a hygiena potravin
Kapacita 1. ročníku 0
Obor Technologie a hygiena potravin
Kapacita 1. ročníku 0
Obor Zpracování mléka
Kapacita 1. ročníku 0
Obor Zpracování mléka
Kapacita 1. ročníku 0
Obor Analýza potravin
Kapacita 1. ročníku 30
Odemknout informace Proč hranici znát?

*Tyto údaje jsou zdarma dostupné všem našim předplatitelům v jejich osobní zóně. Stačí mít u nás předplacený alespoň 1 termín přijímaček nanečisto.

Jste již "náš žák" nebo...

 

Přihlásit se do osobní zóny

  1. kolik žáků bylo přijato;
  2. kolik uchazečů se k přijímačkám na danou SŠ přihlásilo;
  3. kolik bodů získal poslední přijatý uchazeč (z Cermat testů, tedy součet bodového zisku z ČJ+M);
  4. pokud informaci o dané škole nemáme, pomůžeme vám ji zjistit.

Koupit Přijímačky nanečisto



Zpracovávám objednávku